Vi er så heldige, at vi har fået lavet et samarbejde med en af Danmarks dygtigste mikropigmentister – Bente Jensen.

Bente står bag Visage Hudplejeklinikkerne, som befinder sig i Horsens, Kolding, Århus og på Frederiksberg. Med over 25 års erfaring i branchen, er Bentes håndværk helt sublimt, og du er med garanti i trygge og professionelle hænder.

Bente laver både bryn, læber og liner. Det er den ideelle løsning hvis dine bryn er ujævne, hullede eller overplukkede. Permanent make-up giver brynene ekstra fylde, form og symmetri, og indrammer øjenene på smukkeste vis.

Permanent eyeliner er den perfekte løsning, til den travle kvinde som ønsker en perfekt eyeliner hver dag. Øjnene bliver smukt defineret, og vipper syner både tættere og tykkere.

Permanent make-up på læberne henvender sig til kunder, hvis læber har mistet form, farve og definition med alderen. Der vælges mellem forskellige farver og nuancer, så du får netop det resultat du ønsker dig. Dine læber vil syne større og mere markeret.

Til enhver af behandlingerne vil der først blive tegnet op, hvorefter formen godkendes af kunden. Bente rådgiver på fornemmeste vis i farve og form, så du opnår det ønskede resultat.

Bente kommer på besøg hos La Femme mandag d. 10/4. Kom ned og hils på hende, og få en snak, eller ring ned til os og aftal tid til en helt uforpligtende og gratis konsultation med hende. Vi træffes som sædvanlig på tlf 98374999

Skøn dag til jer alle 🙂

// La Femme